100 ADİYAT

 • 100:1

  Pasha vrapuesit e shpejtë (kuajt) që hingëllojnë!

 • 100:2

  E që me thundrat e tyre nxjerrin xixëllima zjarri nga gurët,

 • 100:3

  Dhe të cilët vërsulen herët në agim.

 • 100:4

  E me të (vërsulje) atëherë çojnë pluhur.

 • 100:5

  Dhe ashtu hidhen në mesin e grumbullit (të armikut).

 • 100:6

  Vërtet, njeriu është përbuzës ndaj Zotit të vet.

 • 100:7

  Edhe vetë është dëshmues i asaj (përbuzje).

 • 100:8

  Dhe ai është që shumë e do pasurinë.

 • 100:9

  A nuk e di ai se kur të nxirret çka ëstë në varreza?

 • 100:10

  Dhe të tubohet (të dalë në shesh) ajo që ishte në gjoksa.

 • 100:11

  E atë ditë, pa dyshim Zoti i tyre është i njohur për punën e tyre.

Paylaş
Tweet'le