101 KARİA

 • 101:1

  Krisma e kijametit.

 • 101:2

  Ç'ka është krisma?

 • 101:3

  Dhe ç’të mësoi ty se ç’është krisma?

 • 101:4

  Ajo është ditë kur njerëzit bëhen si insekte të shpërndara.

 • 101:5

  Dhe kodrat bëhen si leshi i shprishur.

 • 101:6

  E sa i përket atij që i rëndohet peshoja e veprave të tij,

 • 101:7

  Ai është në një jetë të këndshme.

 • 101:8

  Ndërsa, atij që ka peshojën e lehtë të veprave të tij,

 • 101:9

  Vendi i tij do të jetë në Havije.

 • 101:10

  E ç’është ajo që të njoftoi ç’është ai (Havije)?

 • 101:11

  Është zjarri me nxehtësi shumë të lartë.

Paylaş
Tweet'le