103 ASR

  • 103:1

    Pasha kohën!

  • 103:2

    Nuk ka dyshim njeriu është në një humbje të sigurt.

  • 103:3

    Me përjashtim të atyre që besuan, që bënë vepra të mira, që porositën njëri-tjetrin t’i përmbahen të vërtetës dhe që këshilluan njëri-tjetrin të jenë të durueshëm.

Paylaş
Tweet'le