104 HÜMEZE

 • 104:1

  Mjerë për secilin që e ofendon e përqesh (njerëzit),

 • 104:2

  Që ka tubuar pasuri dhe që atë e ruan të mos i pakësohet.

 • 104:3

  E mendon se pasuria e tij do të bëjë të përjetshëm.

 • 104:4

  Jo, të mos medojë ashtu! Se ai pa tjetër do të hidhet në Hutame.

 • 104:5

  E çka dini ti se ç’është Hutame?

 • 104:6

  Është zjarri i All-llahut i ndezur fort.

 • 104:7

  Që depërton deri në loçkë të zemrës.

 • 104:8

  Ai i mbyll ata, ua zë frymën.

 • 104:9

  Ata janë të lidhur në pranga

Paylaş
Tweet'le