105 FİL

 • 105:1

  A nuk e ke parë se ç’bëri Zoti yt me poseduesi e elefantit?

 • 105:2

  A nuk ua bëri përpjekjen e tyre të dështuar?

 • 105:3

  Dhe Ai kundër tyre lëshoi shpendë që vinin tufë-tufë!

 • 105:4

  Dhe i gjuanin ata me gurë nga balta e gurëzuar!

 • 105:5

  Dhe ata i bëri si gjeth i grimcuar (i përtypur)!

Paylaş
Tweet'le