106 KUREYŞ

 • 106:1

  Për hirë të garantimit që e gëzojnë kurejshitët!

 • 106:2

  Garantimin e udhëtimit të tyre të lirë dimërit dhe verës!

 • 106:3

  Pra, le ta adhurojnë Zotin e kësaj shtëpie,

 • 106:4

  I cili i ushqeu pas urisë dhe i siguroi prej çdo frike!

Paylaş
Tweet'le