108 KEVSER

  • 108:1

    Ne, vërtet, të dhamë ty shumë mira.

  • 108:2

    Andaj, ti falu dhe prej kurban për hurë të Zotit tënd!

  • 108:3

    E s’ka dyshim se urrejtësi yt është farësosur.

Paylaş
Tweet'le