109 KAFİRUN

 • 109:1

  Thuaj: “O ju jobesimtarë!

 • 109:2

  Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!

 • 109:3

  As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!

 • 109:4

  Dhe unë kurr nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!

 • 109:5

  Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë adhuroj!

 • 109:6

  Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!

Paylaş
Tweet'le