110 NASR

  • 110:1

    Kur erdhi ndihma e All-llahut dhe çlirimi (ngadhënjimi),

  • 110:2

    Dhe i pe njerëzit që po hyjnë turma-turma në fenë e All-llahut.

  • 110:3

    Ti, pra, lartësoje Zotin tënd duke falënderuar dhe kërko nga Ai falje. Ai vërtet pranon shumë pendimin.

Paylaş
Tweet'le