112 İHLAS

 • 112:1

  Thuaj: Ai, All-llahu është Një!

 • 112:2

  All-llahu është mbështetja (Atij i mbështetet çdo krijesë).

 • 112:3

  As s’ka lindur kë, as nuk është i lindur.

 • 112:4

  Dhe Atij askush nuk i është i barabartë.

Paylaş
Tweet'le