113 FELAK

 • 113:1

  Thuaj: I mbështetem Zotit të agimit,

 • 113:2

  Prej dëmit të çdo krijese, që Ai e krijoi.

 • 113:3

  Dhe prej errësirës së natës kur ngryset plotësisht.

 • 113:4

  Dhe prej dëmit të atyre që lidhin dhe fryejnë nyja.

 • 113:5

  Edhe prej dëmit të smirëkeqit kur sipas smirës vepron.

Paylaş
Tweet'le