99 ZİLZAL

 • 99:1

  Kur të dridhet toka me dridhjen e saj të fuqishme,

 • 99:2

  Dhe të nxjerrë toka atë që ka në mbrendinë e saj (barrën nga brenda),

 • 99:3

  Dhe njeriu të thotë: “ç’ka kjo (që bën këtë dridhje)?”

 • 99:4

  Atë ditë, ajo i rrëfen tregimet e veta,

 • 99:5

  Ngase Zoti yt e ka urdhëruar atë.

 • 99:6

  Atë ditë njerëzit shfaqen të ndarë në grupe që të shpërblehen për veprat e tyre.

 • 99:7

  E kushe punoi ndonjë të mirë, që pëshon sa grimca, atë do ta gjejë.

 • 99:8

  Dhe kush punoi ndonjë të keqe sa grimca, atë do ta gjejë.

Paylaş
Tweet'le